tirsdag 23. oktober 2018

HARDANGERPØLSE OG SØTPOTETMOS


Hardangerpølse er en kjempegod pølse som de produserer hos Johs. Lundal & sønner AS i Åkrafjorden i Hordaland. De har fått mange priser for alle de gode varene de produserer.

Gode pølser som andre lager er Sundepølse, Vossakorv m.m. Andre landsdeler har sikkert sine favoritter.

Til disse pølsene kan man servere komler og kokt kålrot og gulrot. Torsdagsmiddag?

Da jeg hadde kjøpt en søtpotet her forleden tenkte jeg at den kunne passe bra til dagens pølsemiddag.
Det ble veldig godt.

Til 4 personer

1. 2 Hardangerpølser (egentlig er 1 1/2 passe mye) trekkes i rikelig med vann i 12-15 minutter

2. Søtpotetmos av 1 stor søtpotet: Skrell, skyll og del opp i mindre biter. Kok disse til helt møre, hell av vannet og mos med stavmixer el.l. Smak til med 1 ss smør, salt, pepper og litt sukker (?)

3. Kok poteter

4. Smelt litt smør til saus

5. Server og kos dere med et deilig og enkelt måltid

Se den nydelige fargen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...